Management, Marketing&Communicatie

Interim opdracht

Omdat het soms fijn is als iemand even een paar maandjes kan overbruggen, neemt Tineke bij tijd en wijle een interim opdracht aan. Zo ondersteunde ze de bestuurder van Zorggroep Ena uit Barneveld vier maanden in een transitie van de ondersteunenden diensten. En werkt ze nu de Gemeente Amsterdam als Communicatie Strateeg Jeugd bij de veranderingen in de jeugdhulp in de stad.

 

Tamara De Kroon – bestuurder Zorggroep Ena schreef na afloop hierover:

“In de veelheid van veranderopgaven en de daarmee gepaard gaande aandachtsconcurrentie had ENA behoefte aan kundige en zorgvuldige versnelling op de aanpassing in de organisatie – inrichting, inclusief de invulling van de nieuwe leidersfuncties. Hoe fijn is het dan dat iemand de visie en bedoeling meteen begrijpt en vol lef resultaatgericht en organisatiesensitief aan de slag gaat.

De directe Friese stijl, scherpte, woorden & daden en collegiale betrokkenheid van Tineke zijn ingrediënten voor een succesvolle, natuurlijke en nabije samenwerking. Een aanrader voor bestuurders die voor een korte termijn hun organisatorische en veranderkundige slagkracht graag vergroten met een betrouwbare vakvrouw”.

Tige tank, Tamara!