Samen met Mediahuis Living Image, kwamen we langszij bij RCN Vakantieparken. Met parken in Nederland, Frankrijk en Duitsland en een forse groei ambitie, is de behoefte aan (seizoens)personeel groot. We begonnen met het neerzetten van een strategisch framework personeelswerving voor de komende drie jaar. Je kunt nooit van de grond op de zolder stappen dus we moeten elkaar dan ook niet gek maken. Stap voor stap bouwen we uit. Met een nieuwe campagne (vanaf het najaar 2022), met een recruitment dashboard en met een heldere taakverdeling tussen HR en Marketing.

Daarnaast maakten we, ook hier in het kader van een jubileum, een nieuwe corporate film te maken, die vanaf het najaar 2022 wordt ingezet.

In het voorjaar reisden wij in onze zelf ontwikkelde Brainstorm Karavaan langs alle parken in Nederland en Duitsland. Samen met de teams gingen we aan de slag om het beste idee voor RCN te bedenken. Lees ook onze post Brainstorm Karavaan.

Op meerdere plekken hielpen we dus even mee met meedenken, verlichten, creƫren en plezier maken. Een prachtige samenwerking.

 

water, huisjes, zeilboten, buro van der velde