Waarom Buro van der Velde

Buro van der Velde is meer dan alleen een buro voor strategie & creatie. Het is ook de drager onder een andere droom. Als je daar meer over wilt weten, volg dan de komende tijd onze blogs, te beginnen met Bouwen aan een pleisterplaats.

De creatieve denk-en maakkracht

Frank van der Velde

Mijn intuïtie is mijn kompas. Daarom houd ik zo van de natuur, van kunst, van muziek, van creëren. Alle zintuigen doen mee. Ik vertaal wat ik zie, hoor, voel, ruik naar nieuwe beelden en verbind het aan nieuwe mogelijkheden. Daarbij leg ik de lat hoog, ik ga net zo lang door tot het écht mooi wordt en de essentie raakt.

Vriendschap en vertrouwen is voor mij een belangrijke basis. Door de jaren heen heb ik een breed netwerk opgebouwd en deze mensen aan elkaar verbinden in een nieuw project geeft mij voldoening. Voor iedere opdracht bouw ik zo een dreamteam. Samen het doel realiseren en mooie dingen maken, dat is waar het mij om gaat.

foto frank van der velde

Visionair
Creatief
Actiegericht
Evenwichtig

Sterke punten Frank van der Velde

De strateeg

Tineke van der Velde

‘Neemt de leiding’, stond op mijn kleuterschool rapport. Het zat er al vroeg in. Als vanzelf neem ik het voortouw om een verandering op gang te brengen. Daar zit mijn energie en mijn plezier. Samen aan de slag, net zo lang tot het gelukt is. Ik houd van complexe vraagstukken op het gebied van strategie en organisatie. Door mijn brede werkervaring begrijp ik de dynamiek tussen de verschillende niveaus in een organisatie en help ik graag mee in het verhelderen, ordenen en vertalen.

Gelijkwaardigheid is belangrijk voor me. Kennen en gekend worden is nodig. Dan kan er van alles opbloeien. Ik sluit graag aan waar de ander zich bevindt en begin van daaruit de verbinding. Mooi maken gaat dus wat mij betreft over mensen. Schoonheid is in ieder mens.

foto tineke van der velde

Strategisch
Verbindend
Opmerkzaam
Energiek

Sterke punten Tineke van der Velde

Onze waarden

Waar wij voor staan

typmachine op tafel, stapel boeken, buro van der velde

Historie en vakmanschap

We staan op de schouders van voorgaande generaties. Dat maakt bescheiden. Vroeger was niet alles beter, maar vandaag of morgen ook niet. Waardering is daarom het sleutelwoord, voor wat was, voor wat is en wat zal komen.

bloemen, vaas, foto, buro van der velde

Schoonheid

Wij houden van mooi en verrassend. Onverwachte ervaringen die je raken. Schoonheid in het kleine en kwetsbare. Een druppel aan een blad, de warme zon op je huid, de glimlach van een voorbijganger, het talent van de ander. Schoonheid is overal. Frank schreef er een blog over: schoonheid.

gras met restjes sneeuw, buro van der velde

Natuur

In alles om ons heen, in de natuur, in de mens, in ons eigen bestaan is iets van God te vinden. Welke naam en welke betekenis je daar aan wilt geven, is aan jou. De natuur leert ons het bestaan. De seizoenen helpen ons mee te bewegen. Daarom is het voor ons een grote inspiratiebron voor ons dagelijks leven.