Ontwikkelen van creatieve concepten

Wat we regelmatig doen, is een (totaal) creatief concept voor een opdrachtgever ontwikkelen. Dan moet je denken aan het hele traject van strategie, kernwaarden, corporate story, pay off en daarna de creatieve uitwerking in vormgeving, huisstijl, website, bedrijfsfilm, video’s en socials. Hierbij werken we samen met onze vaste partners, zoals we dat al jaren doen. ‘Samen mooi maken’ gaat over samenwerken en met elkaar tot mooie prestaties komen.

Een andere vorm van creativiteit die we regelmatig inzetten, is via brainstorms komen tot een uitwerking van de strategie. Die wordt vaak aan een directie- of managementtafel ontwikkeld en vraagt om uitwerking richting de medewerkers. Hoe kan strategische taal motiverend gaan werken voor iedere individuele medewerker? Dat vinden wij een mooie uitdaging.

ouderwetse camera liggen op tafel, koffie kop, laptop met logo buro van der velde

Teams versterken

Bij nieuwe ambities en nieuwe projecten is soms een handje extra nodig. Even iemand van buiten erbij met een frisse blik en nieuwe energie. Dat doen wij graag, meestal binnen een marketing-communicatie team of managementteam. We komen langszij, schuiven aan waar er plaats voor ons wordt gemaakt. De rol kan heel verschillend zijn. Van projectleider, consultant, maker tot coach. We helpen mee totdat het klaar is en dan gaan we weer.

Wij houden van denken en doen. Brainstormen, uitwerken, keuzes maken en dan… aan de slag!

Buro van der Velde